Karen Nije

Karen is afgestudeerd aan de Technische Universiteit Delft en is in deze mannelijke omgeving  geïnspireerd door de rationele benadering van elke probleemstelling. Een half jaar reizen door Afrika en zeven Zweedse jaren hebben haar kijk op de samenleving beïnvloed en zij ontwerpt, vanuit het credo “vorm volgt functie”, van binnen naar buiten en weer terug.

Alwin Reedijk

Hoezo?! Sprak de criticus voordat hij de onderste steen bovenhaalde. Deze architect heeft zowel de bouwkunst als het interieurontwerp in de vingers en studeerde af aan de Academie van bouwkunst te Rotterdam. Onze razendsnelle denker analyseert de opgave en geeft antwoord op de essentie van de vraag.

Glenn de Groot

Onze reislustige Ozzie behaalde zijn diploma’s aan de University of Queensland, Australië. Hij is vanaf 1991 in Nederland en heeft z’n accent gelukkig weten te behouden. Glenn is ‘de meester’ van de plattegrond, schudt verkavelingsvarianten moeiteloos uit zijn mouw en zal je niet laten wachten. Zeg je Glenn, zeg je mogelijkheden.

Michaël Strenk

Onze blijgeestige Zeeuw verdiende zijn sporen aan de Vrije School in Antwerpen, Avans Hogeschool Tilburg en Technische Universiteit Eindhoven. Zijn werk is zeer nauwkeurig in ontwerp én uitvoering. Michaël  is als een Zwitsers horloge; een perfecte combinatie van precisie en design.